دوشنبه 05 مرداد 1405      00:05
 
 
Text/HTML


 

آمار بازدید
منوی داخلی
خانه
کارشناس رسمی
ترخیص کالا،بازرگانی
خدمات ثبتی و حقوقی
مقالات
تالار گفتگو
تماس با ما
Customs Clearance
International Reg
Text/HTML
ثبت علامت تجاری توسط وکلای پایه یک دادگستری | خرید و فروش برند تجاری | علامت تجاری خود را برای فروش به ما بسپارید
مشاوره و ثبت درخواست: 09123707174 - 02144381154 | وکلای پایه یک دادگستری

تالار گفتگوی تخصصی

محلی برای تبادل نظر، پرسش و پاسخ و اشتراک‌گذاری تجربیات در زمینه ثبت برند، مالکیت صنعتی، ترخیص کالا و امور گمرکی

راهنمای استفاده از تالار گفتگو

کاربران محترم جهت نوشتن مطلب در تالار گفتگو، ابتدا از بالای صفحه ثبت نام کرده و پس از ورود به حساب کاربری خود، مطالب خود را اضافه و ثبت نمایید.

نکات مهم:
  • لطفاً تمام فیلدها را به طور کامل پر نمایید.
  • رمز عبور خود را بیش از ۸ کاراکتر و ترکیبی از حروف و اعداد انتخاب نمایید.
  • مطالب ارسالی باید مرتبط با موضوعات تخصصی سایت (ثبت برند، مالکیت صنعتی، ترخیص کالا، امور گمرکی و بازرگانی) باشد.
  • از درج مطالب تبلیغاتی و غیرمرتبط خودداری فرمایید.

مزایای عضویت در تالار گفتگو

پرسش از کارشناسان رسمی دادگستری
دسترسی به آخرین اخبار و قوانین گمرکی
ارتباط با سایر فعالان حوزه بازرگانی
دریافت مشاوره رایگان در زمینه ثبت برند

تالار گفتگو
اعتراض به ثبت برند - کارا ثبت
آخرین پست 31 مرداد 1395 01:56 ب.ظ بوسیله kararegister. 0 پاسخ ها.
مناسب چاپ
مرتب سازی:
قبلیقبلی بعدیبعدی
شما مجاز به پاسخ به پست نمی باشید.
مولف پیام ها اطلاع رسانی
ثبت شرکت و ثبت برند - کارا ثبتکاربر آفلاین می باشد
New Member
New Member
Posts:32

--
31 مرداد 1395 01:56 ب.ظ  
شد.
2.یک برند اطمینان مشتریان را در انتخاب هایشان بالا می برد.
3.احساس رضایت مشتریان را در خریدهایشان ایجاد می کند.
از عواملی که باعث تاثیر گذار بودن نام برند می گردد ثبت و حفاظت قانونی است.حفاظت قانونی از برند از گام های اصلی برای حفظ اعتبار یک برند موفق است. امروزه در تمامی کشورها علائم تجاری ثبت و محافظت می شود.
مدت اعتبار ثبت علامت ده سال از تاریخ تسلیم اظهارنامه ی ثبت آن می باشد.این مدت با درخواست مالک آن برای دوره های متوالی ده ساله با پرداخت هزینه ی مقرر قابل تمدید است.یک مهلت ارفاقی شش ماهه که از پایان دوره شروع می شود ، برای پرداخت هزینه ی تمدید با پرداخت جریمه تاخیر در نظر گرفته می شود. ضمنا ًهر ذی نفع می تواند از دادگاه ، ابطال ثبت علامت را درخواست نماید.علائم تجاری قابل انتقال بوده و جزء حقوق تجارتی دارنده ی آن است.شایان ذکر است رسیدگی به اختلافات ناشی از اجرای این قانون و آئین نامه ی اجرایی آن ،طبق ماده ی 59 ،در صلاحیت شعبه یا شعب خاصی از دادگاه های عمومی تهران می باشد.
اشخاص ذیل می توانند نسبت به علامتی که تقاضای ثبت آن شده یا به ثبت رسیده است اعتراض کنند:
1)کسانی که آن علامت را علامت تجارتی خود می دانند.
2)کسانی که آن علامت با علامت آن ها به اندازه ای شباهت دارد که مصرف کنندگان عادی را به اشتباه می اندازد.
در هر یک از دو صورت فوق الذکر اگر معترض کسی باشد که علامت قبلاَ به اسم او ثبت نشده است باید در حین اعتراض برای خود مطابق مقررات این قانون تقاضای ثبت کرده،حق الثبت و تمام مخارج مربوط به آن را قبلاَ تادیه نماید.در مورد کسانی که موسسه ی آن ها در خارج از ایران واقع است حق اعتراض مشروط به شرط معامله ی متقابل مذکوره در فقره ی دوم ماده ی 4 می باشد.بنابراین اعتراض به ثبت ممکن است قبل از ثبت به عمل آید و یا بعد از ثبت.
اعتراض قبل از ثبت علامت :
اعتراض قبل از ثبت علامت باید در ظرف 30 روز از تاریخ انتشار آگهی مربوط به تقاضای ثبت علامت به عمل آید.معترض باید علاوه بر ذکر اسم و شغل و اقامتگاه خود در تهران کلیه ی دلایل و مدارک خود را نیز توضیح داده و ضمیمه کند.اداره ی ثبت موظف است در ظرف ده روز از تاریخ وصول اعتراض نامه مراتب را به درخواست کننده ی ثبت ابلاغ کند.چنانچه درخواست کننده ی ثبت بعد از دریافت ابلاغ اداره ی ثبت به اعتراض تمکین کند درخواست او مسترد می شود و چنانچه تا شصت روز از تاریخ ابلاغ اعتراض نامه تمکین نکند معترض باید به دادگاه تهران مراجعه کند تا به دعوی طبق اصول مربوط به دعاوی تجارتی رسیدگی به عمل آید و اداره ی ثبت منتظر خواهد شد تا بعد از اعلام حکم قطعی طبق مفاد حکم رفتار کند.چنانچه مغترض ظرف 60 روز از تاریخ ابلاغ اعتراض نامه به متقاضی ثبت اعتراض خود را تعقیب ننمایند علامت تقاضا شده به نام درخواست کننده ی آن به ثبت خواهد رسید.
اعتراض بعد از ثبت علامت :
چون ممکن است اشخاص ذی نفع متوجه آگهی تقاضای ثبت نشوند یا آنکه بعد از ثبت علامت طریقه ی استعمال آن طوری باشد که مصرف کنندگان عادی را به اشتباه اندازد طبق ماده ی 22 قانون ثبت علائم و اختراعات اشخاص ذی نفع می توانند در ظرف سه سال بعد از تاریخ ثبت علامت نسبت به آن اعتراض کنند.معترض باید مستقیماَ دادخواست به دادگاه شهرستان بدهد و دادگاه پس از رسیدگی حکم به ابطال ثبت علامت مورد اعتراض یا حکم به رد اعتراض خواهد داد.
اعتراض به رد تقاضای ثبت از طرف اداره ی ثبت:
اداره ی ثبت قبل از قبولی تقاضای ثبت موظف است رسیدگی کند که آیا تقاضای ثبت مطابق اصول پیش بینی شده در قانون تنظیم شده و جزء علایم ممنوعه نیست و همچنین شباهتی با علامات ثبت شده ی قبلی ندارد و چنانچه تشخیص دهد که علامتی واجد شرایط لازم برای ثبت نیست اختیار دارد تقاضای ثبت علامت را رد کند.برای حفظ حقوق اشخاص در مورد مقابل تصمیمات اداره ی ثبت قسمت آخر ماده ی 7 قانون ثبت علائم و اختراعات مقرر می دارد: «در صورتی که تقاضای ثبت رد شود علل رد باید صریحاَ ذکر گردد.تقاضاکننده می تواند از تصمیم رد تا ده روز از تاریخ ابلاغ آن به رئیس محکمه ی اول ابتدایی تهران شکایت کند.حکم محکمه قابل استیناف و تمیز خواهد بود.
کارا ثبت ارائه دهنده ی بهترین خدمات و مناسب ترین قیمت ها در امور ثبتی
با کارا ثبت مشاور ثبتی خود باشید.

لینک منبع : kararegister.com


شما مجاز به پاسخ به پست نمی باشید.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com