دوشنبه 05 مرداد 1405      03:05
 
 
Text/HTML


 

آمار بازدید
منوی داخلی
خانه
کارشناس رسمی
ترخیص کالا،بازرگانی
خدمات ثبتی و حقوقی
مقالات
تالار گفتگو
تماس با ما
Customs Clearance
International Reg
Text/HTML
ثبت علامت تجاری توسط وکلای پایه یک دادگستری | خرید و فروش برند تجاری | علامت تجاری خود را برای فروش به ما بسپارید
مشاوره و ثبت درخواست: 09123707174 - 02144381154 | وکلای پایه یک دادگستری

تالار گفتگوی تخصصی

محلی برای تبادل نظر، پرسش و پاسخ و اشتراک‌گذاری تجربیات در زمینه ثبت برند، مالکیت صنعتی، ترخیص کالا و امور گمرکی

راهنمای استفاده از تالار گفتگو

کاربران محترم جهت نوشتن مطلب در تالار گفتگو، ابتدا از بالای صفحه ثبت نام کرده و پس از ورود به حساب کاربری خود، مطالب خود را اضافه و ثبت نمایید.

نکات مهم:
  • لطفاً تمام فیلدها را به طور کامل پر نمایید.
  • رمز عبور خود را بیش از ۸ کاراکتر و ترکیبی از حروف و اعداد انتخاب نمایید.
  • مطالب ارسالی باید مرتبط با موضوعات تخصصی سایت (ثبت برند، مالکیت صنعتی، ترخیص کالا، امور گمرکی و بازرگانی) باشد.
  • از درج مطالب تبلیغاتی و غیرمرتبط خودداری فرمایید.

مزایای عضویت در تالار گفتگو

پرسش از کارشناسان رسمی دادگستری
دسترسی به آخرین اخبار و قوانین گمرکی
ارتباط با سایر فعالان حوزه بازرگانی
دریافت مشاوره رایگان در زمینه ثبت برند

تالار گفتگو
مدیران تصفیه در کلیه شرکت های تجاری چه کاری انجام می دهند؟
آخرین پست 01 شهريور 1396 10:46 ق.ظ بوسیله kara sabt. 0 پاسخ ها.
مناسب چاپ
مرتب سازی:
قبلیقبلی بعدیبعدی
شما مجاز به پاسخ به پست نمی باشید.
مولف پیام ها
karaeiکاربر آفلاین می باشد
Basic Member
Basic Member
Posts:100

--
01 شهريور 1396 10:46 ق.ظ  
تصمیم راجع به انحلال و اسامی مدیر یا مدیران تصفیه و نشانی آن ها باید از طرف مدیران تصفیه به مرجع ثت شرکت ها اعلام شود تا پس از ثبت برای اطلاع عموم در روزنامه رسمی و روزنامه کثیرالانتشاری که اطلاعیه ها و آگهی های مربوط به شرکت در آن نشر می گردد آگهی شود. لازم به ذکر است انحلال شرکت مادام که به ثبت نرسیده و اعلان نشده باشد نسبت به اشخاص ثالث بلااثر است.

به محض تعیین مدیر یا مدیران تصفیه، اختیارات مدیران شرکت خاتمه یافته و تصفیه شرکت شروع می شود. مدیران تصفیه باید کلیه اموال و دفاتر و اوراق و اسناد مربوط به شرکت را تحویل گرفته بلافاصله امر تصفیه شرکت را عهده دار شوند.
وظایف مدیران تصفیه
به موجب ماده 207 وظایف مدیران تصفیه به شرح ذیل است :
1. خاتمه دادن به کارهای جاری
زمانی که شرکت منحل می شود عادتاَ تمام کارهای خود را انجام نداده و اغلب کارهای نیمه تمام دارد که باید انجام شود و اگر انجام تعهدات به عهده تعویق بیفتد به ضرر شرکت خواهد بود. مدیر تصفیه باید کارهای جاری را خاتمه دهد. مثلاَ جنسی که قبلاَ سفارش داده شده باید وارد کند و اگر در گمرک است خارج نماید و در صورتی که صلاح دانست به فروش برساند.
2. اجرای تعهدات
اگر شرکت تعهداتی داشته باشد مدیر تصفیه باید آن را عمل کند و اگر اشخاصی به نفع شرکت تعهداتی داشته انجام آن را بخواهد طبق ماده 208 " اگر برای اجرای تعهدات شرکت معاملات جدیدی لازم شود متصدیان تصفیه انجام خواهند داد ". باید دانست که مدیر تصفیه به هیچ وجه مجاز در معامله نیست مگر برای اجرای تعهدات والا همان عملیات شرکت را چندین سال ادامه نقض غرض خواهد بود.
3. وصول مطالبات و جوابگوی دعاوی
مطالباتی که شرکت دارد وصول آن به عهده مدیر تصفیه است. هر گاه از پرداختن استنکاف شود مدیر تصفیه می تواند به دادگاه شکایت نموده و یا در اجرای ثبت اسناد مبادرت به صدور اجرائیه نماید " متصدیان تصفیه حق دارند شخصاَ یا به توسط وکیل از طرف شرکت محاکمه نمایند ". بنابراین برای وصول مطالبات و یا جوابگویی اشخاصی که علیه شرکت اقامه دعوی می نمایند داشتن وکالت نامه جدید لازم نیست و مدیر تصفیه حق همه گونه اقدام را دارد ، منتهی حق اصلاح و تعیین حکم ( جز در مواردی که طبق قانون حکمیت اجباری است ) ندارند و دستور آن نسبت به شرکت هایی که شرکاء ضامن دارد به این طریق است " متصدی تصفیه وقتی حق اصلاح و تعیین حکم دارد که شرکاء ضامن به او اجازه داده باشند – مواردی که به حکم قانون حکمیت اجباری است از این قاعده مستثنی است " و نسبت به شرکت های سهامی ماده 212 مقرر داشته که " مدیران تصفیه کلیه اختیارات لازم را جهت امر تصفیه حتی از طریق دعوی و ارجاع به داوری و حق سازش دارا می باشند ... محدود کردن اختیارات مدیران تصفیه باطل و کام لم یکن است ".
4. تنظیم بیلان
مدیر تصفیه باید هر چه زودتر بیلان شرکت را تنظیم و نفع و زیان آن را معلوم و به تمام اعلام نماید تا شرکاء بدانند که نتیجه عملیات شرکت به کجا انجامیده است.
5. تقسیم دارائی شرکت
آن قسمت از دارائی شرکت که در مدت تصفیه محل احتیاج نیست به طور موقت بین شرکاء تقسیم می شود ولی متصدیان تصفیه باید معادل قروضی که هنوز موعد تادیه آن نرسیده است و هم چنین معادل مبلغی که در حساب بین شرکاء مورد اختلاف است موضوع نمایند ". ( ماده 211) . مدیران تصفیه نباید بدوم جهت پرداخت سهم شرکاء را به تعویق بیاندازند بلکه آن قسمت که مورد ناع است یا برای طلب احتمالی شخص ثالث موضوع می شود کنار گذارده و بقیه را موقتاَ به شرکاء بپردازند.
وظیفه دیگر مدیران، تصفیه حساب شرکاء نسبت به سهم و تعیین سهم هر یک از نفع و ضرر است. در صورتی که بین شرکاء اختلافی حاصل شود به شرحی که در ماده 212 ذکر شده " رفع اختلاف در تقسیم به محکمه بدایت رجوه می شود " که قائم مقام تجارت سابق است .
نسبت به شرکت هایی که مسئولیت شرکاء محدود به سرمایه است از قبیل شرکت های سهامی و با مسئولیت محدود و تعاونی " تقسیم دارائی ... بین شرکا خواه در ضمن مدت تصفیه و خواه پس از ختم آن ممکن نیست مگر آن که قبلاَ سه مرتبه در مجله رسمی و یکی از جراید اعلان و یک سال از تاریخ انتشار اولین اعلان در مجله گذشته باشد. ( درباره شرکت های سهامی ماده 225 اصلاحی مدت را شش ماه قرار داده است . )
هر گاه مدیر تصفیه رعایت این دستور را نماید مسئول طلب کاران شرکت بوده و طبق ماده 216 تخلف از آن متصدیان تصفیه را مسئول خسارت طلبکارانی قرار خواهد داد که به طلب خود نرسیده اند ".
پر واضح است که هیچ یک از شرکاء به سهم الشرکه غیرنقدی که در موقع ورود به شرکت داشته اند حقی نخواهد داشت بلکه غیرنقدی جزء سرمایه شرکت بوده و باید به فروش رسیده و به تمام شرکاء به نسبت سهمی که دارند داده شود.
برای این که پس از انحلال شرکت اختلافی پیش نیاید قانون مقرر داشته " دفاتر هر شرکتی که منحل می شود با نظر مدیر ثبت اسناد در محل معینی از تاریخ ختم تصفیه تا ده سال محفوظ خواهد ماند."
در صورت نیاز به هرگونه مشاوره با ما نماس حاصل فرمایید.
متخصصان ما در ثبت شرکت کارا ، با سال ها تجربه ی درخشان ، به شما کمک خواهند کرد تا تصمیمات صحیح تری اتخاذ نمایید.

ثبت شرکت کارا ثبت - https://kararegister.com
شما مجاز به پاسخ به پست نمی باشید.

Active Forums 4.2
NOT LICENSED FOR PRODUCTION USE
www.activemodules.com